weg tussen Kars en Ani oost Turkije
Letland
14 mei op ons gemakje uit Nida vertrokken. Uiteraard weer regen en na een paar uur gingen we over de (onbewaakte) grens Letland in. Onderweg werden we 2x door de politie aangehouden. De eerste keer was een controle van onze identiteitsbewijzen en auto papieren en de 2e keer hadden we te hard gereden.
onderweg naar Riga
Gelukkig kwamen we er met een berisping vanaf. Tegen vieren reden we Riga binnen, een drukke stad. De ontmoetingsplaats was al snel gevonden en we waren zeker niet de eerste. Bijna iedereen stond er al.
Het was een hartelijk welkom en alras stond iedereen gezellig met elkaar te praten.
oud houten huis in Riga
Oude stad van Riga bij avondlicht centrum van Riga
De volgende ochtend werden we wakker met een heerlijk zonnetje, lekker buiten in de zon ontbeten. Daarna naar de oude binnenstad van Riga gewandeld. En daar het een en ander bekeken. Ook een stadsrondrit gemaakt, dan zie je net wat meer. Toen naar de Markthallen gelopen, een erg levendige plaats waar werkelijk alles verhandeld wordt.
markthallen Riga markthallen Riga
markthallen Riga markthallen Riga markthallen Riga
markthallen Riga
Weer terug naar het marktplein waar we een lekkere Japanse Sushi lunch hebben genomen. Via het winkelcentrum zijn we terug gegaan naar de camper, net op tijd want de rest van de middag en de avond heeft het gigantisch geregend. Lees verder bij Rusland.
salade eten in Riga
Letland